TotPescuit

Pescuit la pont

Prietenul la nevoie se cunoaște, mai ales prietenul pescar! Sunt unii printre noi care, atunci când vine vorba despre locuri de pescuit, nu mai au nici mamă, nici tată!…:)))

Nu e cazul lui Cristi, un om calm și blând, care ar împărți cu tine și ultima bucată de pâine. Așa se face că mă sună într-o zi Cristi al meu și mă trimite pe niște lacuri unde nu am pescuit niciodată…A urmat un pescuit la pont, pe care vă invit să-l vizionați în videoclipul de mai jos ?:

Dacă ai găsit informații utile pe TotPescuit.ro, poți să te abonezi Aici (în partea de jos a paginii) pentru a fi mereu la zi cu toate știrile importante din pescuitul românesc.

Etichete:

Trackback de pe site-ul dvs.

Comentarii (2)

 • Avatar

  Doc

  |

  Salutare ✌️.Din păcate secretomania locurilor de pescuit e în floare.Dar e justificată în multe cazuri.Dacă spui unuia de un loc de pescuit bun în majoritate de cazuri acesta vine cu tot neamul și tot blocul așa că te-ai lins pe bot de dat la pește în acel loc pentru mult timp ( nasol că unii vin cu monofilamente și alte scule de băieți deștepți). Personal îmi număr pe degete prietenii cărora am încredere să le dau o locație.Am pățit-o urât acum câțiva ani buni când am dat niște locații pe Dunăre unor necunoscuți și au venit cu cățel și purcel ,ba au distrus și drumurile de acces, ( că stau în ture ,cu schimbul unul vine unul, altul plecă,din iunie până la sfârșitul lui noiembrie).

  Reply

  • Avatar

   Sorin Tot

   |

   Salutare! Cam așa stau lucrurile din păcate…..ai dreptate.

   Reply

Lasă un comentariu