Storm GO TO GRUB

Cum să filetezi un pește ca un MasterChef

P.S. Ţi-a plăcut ce-ai vãzut? Atunci abonează-te la newsletter-ul totpescuit.ro Aici (în partea de jos a paginii). Dacă eşti în premierã pe blogul meu, vezi cã ai multe alte articole interesante Aici.

Etichete:

Trackback de pe site-ul dvs.

Comentarii (17)

  • Avatar

    Std

    |

    La fel fac și eu doar na,mai haotic așa
    Importantă mare are cutitul și normal,să și prinzi salău

    Reply

  • Avatar

    Bogdan

    |

    Tare faza cu obrajii 🙂 , asta n-o stiam .

    Reply

    • Avatar

      Sorin Tot

      |

      Obrãjorii?…Delicatesã! ?

      Reply

  • Avatar

    Tibi

    |

    Faina prezentarea !! 🙂 Sa ne arati si cum il prajesti si apoi ……..venim la degustare !!! 🙂 🙂

    Reply

    • Avatar

      Sorin Tot

      |

      Sigur, când e pusã masa mulţi viteji se-aratã…:))) (glumesc!). Te aştept. Aduci vinul.

      Reply

      • Avatar

        Tibi

        |

        :)))) Normal !! 🙂 ……si o tuica buna !!! 🙂

        Reply

        • Avatar

          Sorin Tot

          |

          De prune, curatã! Cu bulion. ?

          Reply

          • Avatar

            Tibi

            |

            (Y) S-a notat !! 🙂

  • Avatar

    vali

    |

    Frumos. Multumim si fir intins ! 🙂

    Reply

    • Avatar

      Sorin Tot

      |

      Mulţumesc şi eu. Fir întins! ?

      Reply

  • Avatar

    Gabi

    |

    Bravo ,foarte tare

    Reply

  • Avatar

    Andrei

    |

    Frumoasa si utila prezentarea! Felicitari! As putea intreba ce sunt petele rosiatice care si dupa spalare nu dispar,de pe file? Am mai intalnit asa ceva si la alte soiuri de pesti de rau, mai ales la scobar si ma gandeam ca o fi ceva boala. Ma insel? Multumesc .

    Reply

    • Avatar

      Sorin Tot

      |

      De cele mai multe ori sunt pete de sânge. Sunt şi situaţii în care e vorba despre paraziţi, dar nu pot sã mã pronunţ fãrã sã vãd.
      Numai bine!

      Reply

Lasă un comentariu