P.S. Ţi-a plăcut ce-ai vãzut? Atunci abonează-te la newsletter-ul totpescuit.ro Aici (în partea de jos a paginii). Dacă eşti în premierã pe blogul meu, vezi cã ai multe alte articole interesante Aici.
Frumoasa si utila prezentarea! Felicitari! As putea intreba ce sunt petele rosiatice care si dupa spalare nu dispar,de pe file? Am mai intalnit asa ceva si la alte soiuri de pesti de rau, mai ales la scobar si ma gandeam ca o fi ceva boala. Ma insel? Multumesc .
Std
| #
La fel fac și eu doar na,mai haotic așa
Importantă mare are cutitul și normal,să și prinzi salău
Reply
Sorin Tot
| #
Aşa e. ?
Reply
Groparu
| #
Frumos, mulțumim!
Reply
Sorin Tot
| #
Sã trăieşti!?
Reply
Bogdan
| #
Tare faza cu obrajii 🙂 , asta n-o stiam .
Reply
Sorin Tot
| #
Obrãjorii?…Delicatesã! ?
Reply
Tibi
| #
Faina prezentarea !! 🙂 Sa ne arati si cum il prajesti si apoi ……..venim la degustare !!! 🙂 🙂
Reply
Sorin Tot
| #
Sigur, când e pusã masa mulţi viteji se-aratã…:))) (glumesc!). Te aştept. Aduci vinul.
Reply
Tibi
| #
:)))) Normal !! 🙂 ……si o tuica buna !!! 🙂
Reply
Sorin Tot
| #
De prune, curatã! Cu bulion. ?
Reply
Tibi
| #
(Y) S-a notat !! 🙂
vali
| #
Frumos. Multumim si fir intins ! 🙂
Reply
Sorin Tot
| #
Mulţumesc şi eu. Fir întins! ?
Reply
Gabi
| #
Bravo ,foarte tare
Reply
Sorin Tot
| #
Mulţumesc
Reply
Andrei
| #
Frumoasa si utila prezentarea! Felicitari! As putea intreba ce sunt petele rosiatice care si dupa spalare nu dispar,de pe file? Am mai intalnit asa ceva si la alte soiuri de pesti de rau, mai ales la scobar si ma gandeam ca o fi ceva boala. Ma insel? Multumesc .
Reply
Sorin Tot
| #
De cele mai multe ori sunt pete de sânge. Sunt şi situaţii în care e vorba despre paraziţi, dar nu pot sã mã pronunţ fãrã sã vãd.
Numai bine!
Reply