Storm GO TO GRUB

O reţetă simplă cu păstrăv

Pentru că susţin iniţiativa Look Plus de a promova produsele și obiceiurile românești, Totvideoclipul zilei de azi s-a filmat în emisiunea Confidenţii. Am vorbit despre pește, pescuit și gătit românește. Le mulţumesc prietenilor de pe Look Plus pentru invitaţie. Reţeta simplă cu păstrăv arată cam așa… Ingrediente: păstrăv, spanac, ulei de măsline, sare, piper, lămâie. Se curăţă păstrăvul, se condimentează în interior cu sare/piper și se pun două felii de lămâie în burta peștelui. Se pune într-o tavă unsă bine cu ulei de măsline și se bagă în cuptor cam 20 de minute. Se spală spanacul, se condimentează cu sare/piper și, pe când peștele e aproape gătit, se sotează într-o tigaie cu puţin ulei de măsline, aproximativ 3 minute, până se înmoaie. Când spanacul e aproape gata, se adaugă puţină zeamă de lămâie. Se pune păstrăvul și spanacul pe farfurie și se savurează, românește, lângă un pahar de vin alb, ales după gust. Poftă bună!

Etichete:

Trackback de pe site-ul dvs.

Lasă un comentariu

Storm GO TO GRUB